EtusivuRyhmilleMatkailupaketit

Kätevät matkailupaketit – Ilmajoki Etelä-Pohjanmaa

Sehän tiedetään, että Etelä-Pohjanmaalla on kaikki isompaa ja komiampaa, mutta Ilmajoella on myös hauskempaa! 500-vuotias kulttuuripitäjämme on täynnä tarinoita ja yllättävän hauskaa tekemistä. Olemme räätälöineet viisi matkailupakettia, joista löytyy sopivaa ohjelmaa jokaiseen makuun. Oli kyseessä sitten tyky-päivä, polttarit tai luokkaretki, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto elämykselliseen päivään. Matkailupaketti on täydellinen vaihtoehto ryhmille, jotka haluavat saada rahoille vastinetta ja välttyä monien varausten tekemiseltä.

 

Vettä, viinaa ja hevoosia

Ryhmäyttävä kokemus seikkailumielisille hauskan etsijöille! Hauskanpito alkaa jokiristeilyllä Namituvan luxus-ponttooniveneellä, jossa mahdollisuus osallistua kipparointiin, sekä kuulla tarinoita elämästä joen ympärillä. Jokiristeily tuo Toiskan Voimavaratilalle, missä tutustutaan hevoslauman käyttäytymiseen ja ison eläimen kohtaamisen tuntemukseen. Toiskasta ajellaan ”komiasti” Zetorin vetämillä, katetuilla vankkureilla Koskenkorvan Trahteeriin , jossa maistuvan aterian jälkeen vietetään nautinnollinen saunomishetki viinasukissa ja saunatrikoissa. Päivän päätteeksi tilataksi vie ryhmän haluttuun paikkaan. Esimerkkihinta täydelle paketille, jossa 12 hlöä on 108 €/hlö. Isommat ryhmät edullisemmin. Kesto 5 h.

Makumatka oopperapitäjään

Tervetuloa makumatkalle Ilmajoen oopperapitäjään! Tämä kokonaisuus tarjotaan kulttuurista ja hyvästä ruoasta kiinnostuneille. Kohteina ovat: 1. Namitupa, missä opastettu työnäytös maistiaisineen ja mahdollisuus makeisiin ostoksiin. 2. Wanha pankki, missä herkullinen noutopöytälounas. 3. Ooppera-alueeseen tutustuminen oppaan johdolla. Talvikaudella oopperan esittely Wanhassa pankissa. Tämä 3 tunnin ohjelmakokonaisuus toteutetaan läpi vuoden ryhmille, joiden maksimikoko voi olla korkeintaan 60 henkeä. Hinta täydelle paketille 140 €/ryhmä + 11 € lounas/henkilö.

Historiaa ja herkuttelua

Tervetuloa tutustumaan historialliseen Ilmajokeen maistuvalla tavalla. Tämä tuotepaketti on koottu valmismatkalaisille, jotka kaipaavat ravintoa sielulle ja ruumiille.
Kohteina ovat: 1. Namitupa, missä opastettu työnäytös maistiaisineen ja mahdollisuus makeisiin ostoksiin.
2. Wanha pankki, missä herkullinen noutopöytälounas.
3. Koskenkorva Museo, missä museon esittely, kahvittelut ja mahdollisuus erikoisten matkamuistojen hankintaan.

Esimerkkihinta täydelle paketille, jossa 12 hlöä on 38,25 €/hlö. Isommat ryhmät edullisemmin.

Taiteen ja historian havinaa

Tutustu pohjalaistaloon ja taiteilijakotiin! Museokierroksella tutustutaan eteläpohjalaiseen talonpoikaiselämään Yli-Lauroselan talomuseossa. Kierroksen jälkeen nautitaan kahvit herkullisen suolaisen tai makean leivonnaisen kera. Kahvin jälkeen siirrytään Maurion kartanon kotiateljeeseen, jossa taiteilija Marita Elisabeth Henrikssonin johdolla tutustutaan hänen tuotantoonsa sekä taiteen tekemisen inspiraatioon ja luovuuteen. Haluttaessa voi seurata luovaa työtä. Esimerkkihinta täydelle paketille, jossa 15 hlöä on 15 €/hlö. Isommat ryhmät edullisemmin.