EtusivuRyhmilleTyky-päivä

Taas tylsä tykypäivä? Mitä jos kokeilisitte jotain erilaista

Ratkiriemukasta remuamista vai rentoa yhdessäoloa? Mitä toiveissa onkaan, Ilmajoelta löytyy varmasti erilainen vaihtoehto tyky-päivälle. Tässä muutamia ehdotuksia.

Seuratkaa legendaa. Ilmajoki on nuijapäällikkö Jaakko Ilkan synnyinkoti. Kulkekaa oppaan johdolla kansallissankarin jalanjäljissä tutustuen myyttisiin tarinoihin muun muassa Santavuoren taistelupaikalla ja Ilkan kentällä. Samalla tutuksi tulee alueen rikas kulttuurihistoria ja komeat pohjalaistalot.

Rentoutukaa alajoella. Mikään ei rauhoita samaan tapaan kuin ruokailu latoravintolassa ja saunominen keskellä henkeäsalpaavaa kulttuurimaisemaa. Paikalliseen ruokaperinteeseen perustuvan aterian kruunaa mokkooset nokipannukahvin kera! Jokisaunoille pääsee myös lautalla Illmajokea halkovaa Kyrönjokea pitkin.

Kokekaa ikoninen koskenkorva. Ruokailkaa viinatehtaan juurella ja tutustukaa Trahteerin isännän tarinoiden myötä Koskenkorvan kylään ja sen maamerkkiin, maailman ainoaan ohratärkkelystä tuottavaan tehtaaseen. Samalla reissulla kannattaa vierailla Jari Mäen Koskenkorva West Ranchilla, tulette yllättymään!

Nostakaa yhteishenkeä. Rentoa, jännittävää, kehittävää, hauskaa… Ilmajoen aktiviteeteissa on mistä valita! Miten olisi pakopeli pohjalaistalon vintillä tai extremehenkistä temppuilua Kyrönjoella? Ja jos oikein haluaa laittaa adrenaliinin liikkeelle, pelatkaa paintballia. Yhteisiä kokemuksia on kiva muistella porukalla vielä jälkikäteen.

Rauhoittakaa mieli. Koskenkorvalla sijaitsee ainutlaatuinen maatila, jonka henkeä ei voi selittää vaan se täytyy itse kokea. Voimavaratila Toiska on nimensä veroinen, sillä paikan rytmissä eläen akut latautuvat varmasti. Samasta kylästä löytyy toinenkin hyvänmielenpaikka, Kuukartano, joka tarjoaa rauhoittavat puitteet joogalle tai meditaatiolle. Aistit avaa myös mystisen Maurion kartanon kotiateljee.

Ilmajoen matkailupalvelut kartalla