Näin järjestät ikimuistoiset polttarit

Onnistuneet polttarit jääväät mieleen sekä juhlakalulle että osallistujille ja saavat hyvälle tuulelle vielä pitkän ajan jälkeenkin. Näillä ohjeilla takaat ikimuistoisen päivän kaikille.

Tehkää jotain mitä morsian tai sulhanen ei ole ennen tehnyt. Ilmajoella pääset kokeilemaan uskomattomia juttuja niin maalla, vedessä kuin ilmassakin. On seikkailurataa puunlatvoissa, pallojuoksua pitkin Kyrönjokea, flyboard-lentelyä ilmassa, kuplafutistaperinteistä paintballia ja paljon muuta.

Hemmotelkaa sankaria. Häiden järjestäminen on stressaavaa hommaa. Polttarit antavatkin hyvän mahdollisuuden rentoutua. Koko porukka voi lähteä kokeilemaan perinteistä joogaa tai testaamaan erilaisia kylpylähoitoja. Rentoutushetken voi suunnitella päivän alkuun, jolloin porukka jatkaa päivää virkistynein mielin.

Huomioikaa miljöö. Kukapa ei haluaisi, että polttarikuvat näyttävät mahdollisimman hyvältä? Ilmajoen vuosisatoja vanha kulttuurimaisema on parhaimmillaan kesäaikaan ja tarjoaa hienon taustan kaikelle tekemiselle. Esimerkiksi Alajoella keskellä taianomaista peltolakeutta voi saunoa, syödä ja yöpyä. Pohjalaista peltomaisemaa voi ihailla myös paljussa Koskenkorvalla viinatehtaan juurella. Monipuolisesta valikoimasta on helppo valita mieleinen paikka, jossa polttariporukkanne viihtyy varmasti.

Myös matka voi olla elämys. Siirtyminen pikkubussilla paikasta A paikaan B on toki toimivaa, mutta vähän tylsää. Mitä jos seilaisitte jokilautalla Kyrönjokea pitkin Alajoelle saunomaan tai keskustaan syömään. Matka soljuvan luontomaiseman keskellä on ikimuistoinen kokemus. Jos taas sankari on aina haaveillut pääsevänsä oman laivan kapteeniksi, sekin onnistuu vuokraamalla polttariporukan käyttöön oma luksusluokan ponttoonivene.

Laittakaa mielikuvitus lentämään. LuonnonkosmetiikkakurssiErikoisautonäyttelymönkkäriajohevossafarimuseokierroskarkkimaakarikurssinoitaseikkalulasikurssi… Ilmajoelta löytyy varmasti mielekästä ohjelmaa jokaiseen makuun.

Ilmajoen matkailupalvelut kartalla